perjantai 9. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivän piparit ja teatterin sudet


Joulukuu menee vauhdilla. Ostin joulukalenterinkin pari päivää myöhässä, mutta oli kiva avata monta luukkua kerralla. Meillä oli melko pitkät vapaat alkuviikosta, kun oli itsenäisyyspäivä ja muuta mukavaa. Siinä ehti oikeasti unohtaa kaikki koulu- ja työjutut sekä levätä kunnolla. En edes enää muista mitä kaikkea noiden kolmen päivän aikana tein. Yhden päivän käytin kokonaan gradun kirjoittamiseen. Pääsin hieman eteenpäin ja se oli hieno tunne. Elättelen yhä toiveita, että jouluun mennessä gradu olisi paketoitu (hehe) eli valmis! Olisi yksi parhaista joululahjoista pitkään aikaan.

Itsenäisyyspäivänä leivoin pipareita niin kuin meillä on aina mummun kanssa ollut perinteenä. Nyt mummu on niin kaukana, lähes toisella puolella Suomea, että jouduin leipomaan piparini omatoimisesti. Innostuin vähän koristelupuuhista! Itsenäisyyspäivä oli muutenkin oikein mukava. Leipomissession jälkeen lähdin polkemaan pyörällä paukkupakkasissa ystäväni luo, jossa teimme yhdessä pitsaa. Jälkkärinä meillä oli mun leipomia pipareita, glögiä ja joulutorttuja. Tuli niin jouluinen tunnelma! Katseltiin yhdessä Linnanjuhlia ja ilta meni leppoisasti.

Teatterilla sujuu mukavasti. Tänään illalla on yhdeksäs näytös ja porukkaa on ollut kiitettävästi. Jos ei nyt ihan täysiä katsomoita, niin lähestulkoon kuitenkin. Näytelmä on saanut kriitikoilta tosi hyviä arvosteluja, mikä tietenkin lämmittää mieltä. Meillä oli tänään jo päivänäytös, mutta lähden pian takaisin teatterille valmistautumaan illan näytökseen. Ulkona myrskyää, joten toivottavasti pääsen pyöräillen perille.

Joulutarinan sudet selfievimmassa...

P.s Kokeilen uutta juttua eli kääntää tekstini loppuun lyhyesti englanniksi. Mun enkku ei tosiaankaan ole mikään täydellinen, mutta tässähän sitä treenaantuu! :)

// Time flies so fast! I even bought a Christmas calendar couple days late... We got 3 days break from the theater. I relaxed and worked with my master thesis. I made some progress so I couldn't be happier. Let's hope it's all done before Christmas. It would be the best Christmas present for a long time. Let's see how it goes!

Last Tuesday it was Finland's Independence day and I baked some gingerbreads like I used to do with my granny. Now she's living so far away so I needed to do it all by myself. I got a little excited with the decorating part heh.

At the theater everything is going well. We've done 9 shows already (21 still to go). Every night the show has almost been booked full! All the theater reviews have been positive so that's something to celebrate! Now I need to head back to the theater for the second show of the day. Huh! It's snow storming outside so wish me luck...  //

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti