maanantai 28. marraskuuta 2016

Just chilling after premiere...


Kasvissosekeittoa kynttilän valossaEnsi-iltaviikonloppu on ohi ja nyt alkoi sitten esityskausi. Ensi-ilta oli jännä kokemus, sillä olihan se mun ensimmäinen ikinä! Teatterilla oli kaikkia hauskoja tapoja, joiden olemassaolosta en suoraan sanottuna ollut edes tietoinen. Kaikki antoivat toisilleen onnen potkuja takapuoleen ja tapana on myös ilmeisesti antaa muille pieniä lahjoja. Mäkin sain jotakin pientä kivaa. Koska tästä tavasta en tiennyt, niin aion muistaa työryhmän jäseniä luultavasti esityskauden lopuksi. Jos oikein laskin niin 28 esitystä on vielä edessä. Ensi-ilta meni hyvin, mutta sain koreografilta väliajalla kommenttia, että enemmän kaivattaisiin skarppiutta plien käyttöön ja ylipäätänsä sellaista maadoittumista. Niinpä  parantamisen varaakin vielä on. Näytöksen jälkeen skoolattiin, syötiin ja juhlistettiin ensi-iltaa. Ilta jatkui bileiden merkeissä teatterin tiloissa. Lauantainakin olisi ollut jonkinlaiset juhlat, mutta ei luokkakavereiden kanssa oltu niistä tietoisia. Kukaan ei ollut kertonut niistä ja meillä kaikilla oli vain hikisiä treenivaatteita päällä. Lähdettiin lopulta vain kotiin ja illanvietto jäi. Toisaalta oli aika väsynytkin olo, että tavallaan ei edes haitannut.

Tänään mulla oli tarkoitus mennä kouluun kymmeksi, mutta mun kännykästä oli loppunut akku yön aikana ja heräsin vasta yhdeltä. Vähän siis hämmästyin kun laitoin kännykän lataukseen ja katsahdin kelloa. Tykkään nukkua myöhään, mutta en nyt kuitenkaan ihan näin myöhään sentään.  En ehtinyt koululle edes syömään. Toisaalta ihanaa ottaa vähän rennosti, kun alkusyksy on ollut kiireistä aikaa. Nyt ajattelin pyykätä, syödä sushia ja käydä sitten gradun kimppuun. Huomenna menen kouluun kehonhuoltoon ja tanssitunnille. Joutuu heräämään aamulla, joten saa vähän unirytmejäkin kuntoon ja samalla pääsee liikkumaan.

Vähän on tämä blogiin kirjoittaminen tuntunut viime aikoina puiselta touhulta. Tuntuu, että tätä blogia ei kukaan koskaan lue, mutta eksyin katselemaan blogin tilastoja. Kyllähän täällä lukijoita käy! Saattaa silti olla, että pidän pikku taukoa ja tulen kirjoittamaan kun se tuntuu taas mukavammalta.

Olisi kiva kuitenkin kuulla, että miten teillä kaikilla menee? Onko joulunäytöksiä tai muita erityisjuttuja näin joulun alla tulossa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti