keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Syksyn juttuja
Syksyn aikataulut tuntuvat olevan vielä vähän sekaisin päässä, mutta siitä huolimatta ajattelin tulla kirjoittelemaan teille tänne vähän tulevista kuvioista. Treenataan tällä hetkellä ohjelmistona interaktiivista tanssiteosta ikäihmisille, sillä lähdetään muutaman viikon päästä seitsemän päivää kestävälle kiertueelle pohjoiseen. Pakko tähän väliin avautua, että tuntuu suorastaan oudolta sanoa, että lähdetään kiertueelle pohjoiseen, kun asun jo nyt niin pohjoisessa. Älytöntä, että Rovaniemeltä ajomatkaa tuonne pohjoiseeen on vielä monia tunteja. Kaikki on suhteellista ja riippuu mistä vinkkelistä asioita katselee!

Mutta takaisin siihen tanssiteokseen... Interaktiivisen teoksesta tekee se, että pyritään osallistamaan ikäihmisiä vanhojen asioiden muisteloihin tanssin, teatterin ja musiikin keinoin. Sen lisäksi, että me esitämme tanssia, niin myös vanhukset pääsevät osallistumaan mm. tuolitanssin ja yhteislaulun keinoin. Tämä esitys tulee olemaan tietyllä tapaa vähän multitasking tyyppinen juttu, sillä välillä täytyy pystyä laulamaan ja tanssimaan samaan aikaan. Lisäksi kaikki musikaaliset lahjat saa (ja pitää) nyt pinnistää esille, sillä kaikki esityksessä käytetty musiikki tulee meidän tanssijoiden ja yhden opettajan soittamana sekä laulamana. Niinpä oman tanssidueton jälkeen voikin yllättäen löytää itsensä säestämästä toisten tanssia. No, pikkujuttuja.. ;) Kiertueen kruunaa eräät tanssifestarit, jossa vieraillaan. Ja jos oikein ymmärsin, niin myös esiinnytään. 

Kiertueen jälkeen, tai itse asiassa jo viikon ennen sitä, aloitan työharjoittelun tanssijana teatterilla. Harkka kestää seuraavat nelisen kuukautta ja esitysaikataulussa näkyy, että esityksiä on tulossa yhteensä marras-joulukuussa rapeat 30. Odotan tästä syksystä tulevan super mielenkiintoinen ja opettavainen! Kerron teatterijutuista sitten enemmän, kun ne ovat ajankohtaisempia. Jos teitä kiinnostaa kurkata jo nyt, että missä olen mukana, niin katsastakaapas musikaali tästä

Eipä tässä tämän kummempaa. Nyt taas gradun pariin. Olen ihan helisemässä sen homman kanssa, mutta ehkäpä tässä ollaan jo (pitkällä) maalisuoralla. Reilu viikko ja gradun pitäisi lähteä esitarkastukseen. I can do this! Jos jollakin on jotain tsemppaavaa sanottavaa tähän väliin, niin otan kaiken kannustuksen vastaan :D.

Millaisissa esityksissä te olette mukana tämän syksyn aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti