perjantai 23. syyskuuta 2016

Ask!
Mahtaakohan täällä blogissa vielä käydä lukijoita? :) Mulla aina nämä postausvälit venähtävät, syystä tai toisesta, melko pitkiksi niin en ihmettele jos kaikki lukijat ovat ehtineet kadota. Toivottavasti ette!

En ole koskaan aiemmin tainnut tehdä kyselypostausta, joten kerta se on ensimmäinenkin. Joten hei kysykääpä ihmiset tanssista ja vaikka kaikesta muustakin mitä mieleen juolahtaa tarviiko edes sanoa, että hyvän maun rajoissa...

Aikaa kysymyksien jättämiseen on neljä päivää eli tiistai-iltaan asti. Ja aika alkaa än-yy-tee-nyt!

EDIT: Jos kysymyksiä riittää vielä, niin niitä voi lähetellä ainakin torstaihin asti. Olen tällä viikolla jo teatterilla treeneissä, joten voipi olla että realistisesti ajateltuna kysymyksiin vastailu siirtyy perjantaille! :)

5 kommenttia:

 1. Milloin aloitit baletin ja kuinka kauan olet tanssinut? Mitä kärkitossumerkkiä käytät?
  Missä tanssiopistolla/studiolla käyt?
  Mitkä ovat sun heikkoudet ja vahvuudet baletissa?

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä kysymysten vastausten lomaan pikkuisen tietopaketin itsestäsi, että kuka olet jne...?

  VastaaPoista
 3. Lempibaletti ja -balettitanssija? Mistä tanssileffoista, balettikirjoista ja balettidokkareista pidät? Jos voisit tanssia missä tahansa seurueessa, minkä valitsisit?Mitä kaikkea tuolla kokeilemallasi aikuisbaletin tunnilla tehtiin (oliko se miten vaikeatasoinen)?

  VastaaPoista
 4. Ääks tänne oli tullut tällanen enkä ollu huomannu! Kirjotat sen verran harvoin et mun ei tuu ihan joka päivä käytyy täällä, toivottavasti kerkeen vielä mukaan. Mä haluisin kysyä vähän sun tanssitaustoista, vaikka ootkin niitä joissakin postauksissa aina silloin tällöin sivunnut. Eli ootko tanssinu lapsesta asti tai onko ollu jotain pidempiä tanssitaukoja? Kuinka pitkään oot harrastanut nyt aikuisiällä silleen intensiivisemmin? Mikä on viimeisin uusin oppimasi tanssiliike/koreo/mikä vaan? Mitkä jutut sulla on ollut tanssissa aina helpoimpia (esim. notkeus, lihasvoima, koreon muistaminen) ja mitkä jutut hankalampia? Ootko keksinyt jotain keinoa tarttua näihin itsellesi hankalimpiin juttuihin?

  Toivottavasti ei ollu ihan tyhmiä kysymyksiä! T: Yksisarvinen, en jaksanu kirjautua :D

  VastaaPoista
 5. Mitä olet suunnitellut tekeväsi, kun koulu loppuu?
  Mistä olet kotoisin?

  VastaaPoista