tiistai 12. tammikuuta 2016

Uutta (joka vähän uuvuttaa)

Tulin kirjoittamaan ihan minikirjoituksen teille tänne ennen kuin menen unille! Aloitin pienen postaussarjan tanssifaktoista ennen joulua, mutta kiire vei mennessään ja faktat jäi lyhyeen. Kovasti olitte mielessä, mutta ennen joulua elämä oli sellasta paikasta toiseen juoksemista, että alta pois. Toteutan ehkä muutamia tanssifaktoja vielä jossakin vaiheessa, jos jaksamista riittää :).

Mutta mennyt on mennyttä ja joululoma kuittasi hyvin stressin ja univelat tiehensä. Ja missäs sitä ollaan nyt muuta kuin Rovaniemellä! Mulla on toinen koulupäivä takana ja fiilikset ovat aika sekavat. Kaikki on niin vierasta lähikaupasta koulukavereihin. Nää kaks päivää on mennyt super nopeesti ohi ja koulussa oon päässyt jo tekemään pilatesta, akrobatiaa (!!) ja kansantanssia. Pilates on ollut tosi kivaa vaikkakin mulla on aika paljon treenaamista siinä hengittämissysteemissä. Syvät vatsalihakset tosin löysin openkin mielestä ihmeen hyvin, mistä itse hämmästyin. Akrossa tehtiin päällä- ja käsilläseisontaa ja erilaisia valmistavia harjoitteita niihin. Lisäksi päästiin tekemään pariakroa. Haastava laji tuo akrobatia, mutta en sanoisi että mahdoton! Varsinkaan vielä ensimmäisen tunnin jälkeen.. Kansantanssissa oli vähän haastavaa yrittää omaksua hirveästi kaikkea, mitä muut jo osasivat. Mulle kun ei ole mitään aikaisempaa tietoa tai taitoa kansantanssin saralta. Huomenna aloitetaan heti aamusta 90 min baletilla. Sitten luvassa on kai jotakin house tyyppistä katulajia (APUA?). Loppupäivän tunneista oon vielä vähän pihalla heh.

Kivaa on ollut ja tän päivän akroilun jälkeen voin luvata, että huomenna lihaksissa muuten tuntuu ja lujaa! Jotenkin tämän kaiken uuden omaksuminen ja muu vie ihan voimat, niin kirjoittelukaan ei nyt ihan entiseen tapaan nappaa. Halusin vain tulla moikkaamaan! :) Oon myös innolla lukenut, miten monet muut teistä tanssibloggareista aloittelevat kärkitreenejä joulun jälkeen. Ihanaa! 

8 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla tästä elämänmuutoksestasi ja arjestasi. Tätä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihanasta kommentista! Kiva kuulla, että kiinnostaa. Mä yritän pitää teidät ajan tasalla! :)

   Poista
 2. Oooh kuulostaa ihan huippujännältä! Ja varmasti on raskasta, ihan yleenskin muutto ja uuden koulun aloitus on uuvuttavaa, mutta kun tuo tanssikoulu on vielä fyysisestikin raskasta, niin uskon kyllä että on varmaan voimia vievää touhua. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Jep, juurikin näin. Mutta onneksi se arki tulee vastaan aika pian ja uudet asiat onkin kohta vanhoja tai siis tavallisia hehe :D.

   Poista
 3. Hauskaa että siellä pääsee kokeilee kaikke tollasta. Toi akrobatia kuulostaa kivalta. Millaista se kansantanssi on?

  En ole itse joutunut muuttamaan kotikaupungistani vieraaseen kaupunkiin, mutta voin uskoa että se on jännää ja sekavaa. Paljon uusia paikkoja ja ihmisiä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin pari sanaa kansantanssista uuteen postaukseen. Pakko myöntää, että kansantanssista en (vielä ;) tiedä paljoakaan. Mutta siis ihan sitä perinteisiä kansallispuvut päällä tyyppistä tanhuamista se on ainakin osittain. Viime tunnilla käytiin tosi irkkutanssimaista engelska.. jotain? Vitsi se oli muuten kivaa!

   Mä oon muutellut aika paljon uusiin paikkoihin aikaisemminkin, mutta aina siinä on oma vaivansa sopeutua ja löytää ne omat jutut sieltä kaupungista. Ja tietty tutustua ihmisiin. Vie se oman aikansa, mutta ei ole mahdotonta (onneksi :P ).

   Kiitos tsemppauksesta! :)

   Poista
 4. Tsemppiä houseen :-D avoimin mielin vaan sekaan ja huumori mukaan!

  Kiva kun jaksat postailla koulunkin ohessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tää oli just osuva vinkki. Yritän pitää tätä asennetta yllä tunneilla! :P

   Kiva, että luet ja kommentoit näitä postauksia. Se on ihan parasta! :)

   Poista