lauantai 12. joulukuuta 2015

Treenivaatteita

Kuten aiemmassa postauksessa kirjoittelin, käväisin kaupungilla etsimässä tanssiin sopivia treenivaatteita. Balettivaatetusta mulla tosiaan on riittävästi (lue: liikaa), mutta kaikkeen muuhun tanssiin sopivia varusteita mulla on naurettavan vähän. Varsinkin, kun kohta treenivaatteet alkaa olla kouluvaatteet, niin ajattelin että nyt olisi ehkä ihan hyvä panostaa vähän. Toki monia balettivaatteita voi käyttää muutenkin kuin vain baletissa. Ainakin shortsit, säärystimet ja muut lämppävaatteet ovat kovassa käytössä muillakin tanssitunneilla.

Kiertelin ihan peruskauppoja ja muutamia urheilukauppoja. Tarkoituksena mulla oli löytää muutamat trikoot, t-paitoja ja mahdollisesti joku huppari. En meinannut oikein löytää mieleisiäni juttuja, mutta lopulta mukaan tarttuivat (H&M:ltä) nämä housut ja t-paita:

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2015/5HT_0421_004R.jpg]&set=key[rotate],value[0.05]&set=key[width],value[4096]&set=key[height],value[4790]&set=key[x],value[462]&set=key[y],value[311]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large]
Kuva täältä
http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2015/6AX_0200_008R.jpg]&set=key[rotate],value[-0.2]&set=key[width],value[3461]&set=key[height],value[4046]&set=key[x],value[872]&set=key[y],value[367]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large]
Kuva täältä
Nuo ostamani housut on tosi kivaa joustavaa ja hengittävää kangasta. Tykkäsin tosi paljon niiden mallista, kun ne on aina tiukat mutta silti sellaiset sopiva väljät. Mä en oikein viihdy sellaisissa minishortseissa ja pikkutopeissa, mitä monilla tyypeillä on tanssitunneilla päällä. Mulle tulee hirmu helposti vähän vaivautunut olo ja en yhtään jaksa nykiä vaatteita oikeille paikoille. Siksi päädyin hankkimaan tuollaisen pitemmän mallisen, aika löysän, t-paidan. Siihen on kiva yhdistää vaikka jotkut trikoot. Niin tosiaan, vielä trikoita jäin kaipaamaan ja jotakin hupparia/collegepaitaa. T-paitoja yritän metsästää myös kirppareilta. Toivottavasti löytyisi jotakin kivoja!

Tarkoituksena mulla on myös tilata muutamat perus balettitrikott mustina. Siis sellaiset joissa on reikä pohjassa. En tykkää yhtään siitä tunteesta, kun pitää kenkiä/tossuja paljaassa jalassa. Niinpä ajattelin, että mustat sukkikset menis hyvin missä vaan tanssissa shortsien kanssa. Valkoisia trikoita mulla on monet kaapissa, mutta ehkäpä ne näyttävät liikaa balettiuniformulta. Ja, niin surullista kun se onkin, mun balettikouluajat alkavat nyt pian olla ohi (niin haikeaa!)...

https://dancewear.co.uk/uploads/products/large/imagePath_1316438832.jpg
Nämä mustana! Kuva täältä       
  
Millaisia treenivaatteita te tykkäätte käyttää? Olisiko teillä hyviä vinkkejä, mistä kivoja treenivaatteita saisi edullisesti hankittua? :)

2 kommenttia:

  1. Heippa! :) Sulla on aivan ihana blogi! Löysin sen sattumalta, kun googlettelin kaikkea balettiin liittyvää. Olen aloittamassa balettia nyt tammikuussa Helsingin Tanssiopistossa (ikää 23 :) ), ja edellisistä balettitunneista on varmaan 15 vuotta aikaa... Sun blogista on ollut ihan älyttömästi apua ja inspiraatiota! Olen lukenut varmaan puolet sun kaikista postauksista putkeen tässä viimeisen vuorokauden sisällä ;). Oisin kuitenkin halunnut kysyä, että mistä sarjasta puhuit sun edellisessä postauksessa? Olen kaikkien balettisarjojen suurkuluttaja, joten mielelläni kuulisin jotain hyviä ohjelmavinkkejä ;) Terv. Elina

    VastaaPoista
  2. Hei vaan Elina! Kiva, että löysit tiesi tänne blogiin ja mukavaa, että oot saanut apua ja inspiraatiota täältä. Haha, kivaa että joku jaksaa lukea vanhojakin postauksia. Onhan niitä jo kertynytkin muutama ;).

    Onpa kiva, että palaat balettitunneille takaisin. Sulla on jännät ajat edessä! Aloitatko ihan alkeistunnilta? Entä montako viikkotuntia olet aikonut näin aluksi ottaa? Baletti on kyllä ihan paras harrastus.

    Tein muuten postauksen balettisarjasta, josta aiemmassa postauksesta huikkasin. Hyvä, kun muistutit! Toivottavasti tykkäät. Kiitti paljon kommentista :).

    VastaaPoista