keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Cozy morning!Hello dear dance fellas! Mulla oli tänään vapaa-aamu ja siitä huolimatta heräsin melko aikaisin. Käytin siis ajan hyödyllisesti hyväkseni ja ahkeroin koul.. youtube-videoiden parissa ;D. Eksyin katsomaan kaikkia no, melko övereitä tanssiaiheisia videoita, mutta kyllähän ne nauratti. Tanssijoiden itseironia on aika hauskaa välillä. Eikö vain? Valitsin videoista teille tähän kaksi lemppariani.
Tunnistatteko itsenne videoilta? Ensimmäisessä videossa mua nauratti erityisesti se tyyppi, jolla oli liikaa lämppävaatteita. Meidänkin tunneilta löytyy aina joku, jolla on lähtenyt vähän lapasesta lämppävaatteiden kanssa ja koko tanko-osuus menee niiden vaatteiden riisumiseen :D. Haha. Mullakin on tainnut pari kertaa käydä sillä tavalla, myönnetään...

Vaikka aamu meni tällä tavalla laiskotellessa, on mulla tarkoitus olla tehokaskin tänään. Paljon olisi vielä kouluhommia rastissa. Lisäksi lähden tänään viimeinkin kaupungille hankkimaan joitakin uusia tanssivaatteita. Olen siirtänyt tätä niin pitkään! Tarkoituksena olisi löytyy uudet legginsit, urheiluliivit ja muutamia t-paitoja. Uudesta hupparistakin olen haaveillut, mutta katsotaan mihin budjetti riittää. Kaupungilta suoraan lähden valitsemaan itselleni tutua joulunäytökseen (ihanaa!). Kun saan tutun valituksi, pääsen/joudun askartelemaan puvustuksien kanssa vielä vähän. Luultavasti tämä tarkoittaa paljettien ompelua, pääkoristeita ja sen sellaista. Illalla sitten vielä treeneihin!

Mulla olisi paljon muutakin kirjoitettavaa muuttoasioista, uuden koulun alkamisesta, polvinivelien ylirasituksesta, päättötyöstä, tanssitarvikkeista, joulunäytöksista ja vaikka mistä.. Mutta jääköön ne tuleviin postauksiin. Katsoin eilen muuten yhtä balettiaiheista sarjaa ja siitä tuli mun uusi lemppari! Siitä kerron lisää seuraavassa postauksessa :). Kivaa keskiviikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Todella hauskoja videoita! ^-^ Tunnistan itseni ehdottomasti ainakin tuosta, miten open katsellessa tulee mokattua, aivan vakio! Ja tuleehan sitä joka tunnin alussa päätettyä, että tänään treenaan paljon heikompaa puolta, mutta sitten päätyykin tekemään aivan liikaa siltä paremmalta "kun sitten ku mä hahmotan sen tästä niin voin kotona treenailla huonoa, ku muistan tän homman kunnolla, vai mitä?" Ei toteudu koskaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oikeastaan nää kulkee vielä rinnakkain; haluaa todistaa opelle, että osaa, joten tekee paremmalle puolelle tämän katsellessa ja jumittuu sille puolen tahkomaan.

   Poista
  2. Jep, sanoppa muuta. Aina kun ope katsoo niin tulee mokailtua ihan olan takaa. Silloin taas, kun ope kattelee muualle, niin johan alkaa sujumaan. Varmaan liialliset suorituspaineet saa pakan sekaisin.. :D Sinänsä hauskaa, että opelle yritetään todistella että homma sujuu. Itseähän varten sitä kuitenkin tanssitaan. Ajattelisi, että opekin on tyytyväinen kun treenaa välillä sitä huonompaa puoltakin. Hauskoja hommia!

   Poista