keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Harward or Royal ballet school? ;)

Teenpä nopean aamupostauksen (ja ensimmäistä kertaa kännykällä!). Katsoin tällaisen videon, jossa tyyppi valitsee Harvardin sijasta Royal ballet schoolin. Aika tiukka valinta siis, vai mitä mieltä olette? Mikä ehkä eniten kiinnitti videolla huomioni, oli ennen esiintymistä tapahtuvat rituaalit, joista videolla kerrotaan. Aloin miettimään omiani ja mieleen tuli ainakin muutamia. Voisinkin tehdä niistä oman postauksensa lähiaikoina. Tässä kuitenkin mainitsemani video. Hyvää keskiviikkoa kaikki! :)

Ainiin ja päivän polttava kysymys kuuluu kumman itse valitsisit: Harvardin vai Royal Ballet Schoolin? ;)7 kommenttia:

 1. Kai se olisi pakko Harvard valita, vaikka onhan tuo valinta huiman vaikea :D. Tanssia voi kuitenkin harrastaa sitten myös vapaa-ajalla. Tietysti ammattiballerina tms kuulostaa huipulta työltä ja varmasti sitä onkin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika järkevää ajattelua. Mä en varmaan osais ajatella noin järkevästi vaan oisin vaan, että Royaliin mars! :P

   Poista
 2. Jos oikeasti olisi mahdollisuuksia ammattitanssijaksi (siis oikea fysiikka yms.), valitsisin Royal Ballet Schoolin, koska balettia voi opiskella vain nuorena, mutta Harvardiin voi pyrkiä minkä ikäisenä vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä perustelu! Näyttäis muuten hyvältä CV:ssä, jos koulutuksen kohdalla lukisi Royal Ballet School ja Harvard. Ei huono ollenkaan ;).

   Poista
 3. Valitsisin balettikoulun, vaikka tanssi olisikin epävarmempi ammatti (loukkaantumiset jne) kuin joku muu. Rituaalipostaus olisi kiva. :)

  Olisikohan muuten tyhmän näköistä mennä baletin harjoitustossuissa tanssilliseen jumppaan? Ne ovat vain niin mukavat jalassa ja sekä luistavat että pitävät (baletin aloittelijan intoa kenties?). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä valinta! :)

   Ei mun mielestä olisi ollenkaan tyhmää käyttää balettitossuja tanssillisessa jumpassa. Mä oon ite ainakin käyttäny balettitossuja vaikka minkälaisilla tunneilla, kun ne on aika hyvät sellaiset "perustossut" eikä mitenkäään kovin huomiota herättävätkään värinsä tai mallinsa puolesta. Vaaleanpunanen tossu sulautuu melkeen jalan väriinkin :). Tuli vaan mieleen, että tanssillisessa jumpassa muutkin voi käyttää jonkinlaisia tossuja, joten senkin puolesta en usko että erottuisit edes mitenkään joukosta. Ainut miinuspuoli mitä tuli mieleen, on sellainen että kerran käytin jumppasalityylisessä salissa (ei tanssimattoa) balettitossuja ja voi vitsi kun ne olivatkin liukkaat! Ei ihan turvallisimmat tossut liukkaalla lattialla käytettäväksi siis.

   Ja kiva kuulla, että rituaalipostaus kiinnostaisi. Laitetaan mietintään :)!

   Poista
  2. Kiva kuulla, etteivät herätä huomiota! Käyn tosin yleensä jumppasalityylisessä paikka, joten pitää varmaan kokeilla ja sitten ottaa pois jos liukuu liikaa. Sellaisilla tunneilla, joissa tanssityylit vaihtelevat, ohjaajakin kyllä välillä ottaa jalkineet pois ja on sukkasillaan, jos pitää olla liukua. Ja välillä on paljain jaloinkin.

   Poista