maanantai 31. elokuuta 2015

Ekoja tunteja ja syksyn kuulumisia

Tulin huikkaan, että sykyn tunnit on nyt korkattu. Ihan hyviltä kaikki tunnit vaikuttivat, vaikka ekojen tuntien aikana olin tosi hukassa. Nyt toisella viikolla on päässyt jo vähän tanssin makuun ja kivaahan se on ollut. Mun mielestä kohokohtia mun tanssiviikossa on keskiviikon jazz ja torstain baletti. Voi vitsit niillä tunneilla on muuten tekemisen meininkiä! Siellä kyllä kunto kohoaa ja pääsee tekemään tosi monenlaista.

Baletissa vedettiin jo 45 min kärkitreenit ja se oli ihan super kivaa korkata kärkkärit pitkästä aikaa. Mä ajattelin, että olisin ollut kärjillä näin kolmen kuukauden tauon jälkeen ihan hukassa, mutta ihme kyllä homma sujui kuin tanssi. Ihan kuin mun nilkat olis jopa vahvistuneet kesän aikana. En tiedä, mitä on tapahtunut! :D Jazzissa taas tehdään aika sellaista "jazz-hands" tyylistä settiä ja se on aika kivaa vaihtelua. Jazzin tekniikassa treenataan tällä hetkellä aika paljon kaikkia lattian poikki meneviä liikkuvia hyppyjä.

Mulla on tällä hetkellä aika tosi kiireinen aika elämässä ja niin voi olla koko syksyn ajan.
Oon yleisesti ottaen aika kova stressaamaan kaikesta, mutta oon nyt yrittänyt ottaa uuden ajatusmallin mun elämässä käyttöön, että ei mikään stressaamalla parane. Yritän vaan nauttia (kiireisestä) arjesta ja nimenomaan niistä arjen kivoista pienistä hetkistä. Ja vaikka niistä loputtomista koulujutuistakin.. Ja ylipäätänsä organisoida tätä arkeani vähän paremmin siis että menen ajoissa paikkoihin, kirjoitan muistettavat asiat kalenteriin ylös ja teen koulujutut ajallaan. Ja menen ajoissa nukkumaan! Ehkä sillä tavalla tämä elämä ei tunnu ihan niin kaaokselta.

En oikeastaan ihan vielä edes hahmota, että kuinka paljon sitä hommaa syksylle koulun puolesta riittää. Toisaalta parempi ehkä, että en edes tiedä. Eikös se tieto lisää tuskaa vai miten sitä sanotaan ;). Toinen juttu, jota pohdin, on että jossakin vaiheessa täytyy alkaa järjestelemään muuttoasioita Rovaniemelle. Mutta kaikki ajallaan..  Ja syksyn kiireistä mainitsin täällä siis siksi, että ajattelin vain siis jo tässä vaiheessa mainita, että en aio unohtaa tätä blogia vaikka postausvälit voivat hieman pitemmiksi venähtääkin. On välillä vähän monta rautaa tulessa. Tuun tänne päivittämään kuulumisia aina kun ehdin!

Miten teillä meni ekat tanssitunnit? :)

2 kommenttia:

  1. niin se kyllä kivaa, kun pääsee taas sinne tanssin pariin :D

    VastaaPoista