tiistai 3. helmikuuta 2015

Feikkiballerinan hurjia haaveita

Dream big ballerina
Kuva täältä
Johan täällä on ollut hiljaista! Pahoittelut, että en ole ollut (taaskaan) aktiivinen blogin suhteen ja kommentteihin vastaaminenkin on jäänyt täysin. Täytyy purkaa ne kaikki sähköpostista joku päivä. Viimeisen postauksen jälkeen on ollu taas rytinää, ei niinkään tanssin puolelta, mutta kaiken muun elämän kanssa. Muutin toiseen kaupunkiin ja niin monenlaista on tapahtunut. Ajattelin tulla kuitenkin taas huikkaamaan, että hengissä ollaan! :)

Tanssihommat ovat menneet ihan plörinäksi. Samoin kaikki muukin urheilu. Loppusyksyn tanssitunneille en enää päässyt ja alkukeväälle kävi samoin. Mulle tuli siis noin kahden kuukauden tanssiton ja liikkumaton kausi ja vähänkö ärsytti! Olin kuukauden "sairaslomalla" tanssista, mutta voi tätä onnea kun saan taas tanssia. Jotenkin tuntuu vain, että en osaa enää yhtään mitään. En edes sitä vähää, mitä tähän asti olen oppinut. Kompastelen kärkitossuissa ja sekoan sarjoissa. Mutta ehkä tämä tanssi tästä helpottuu, kun kunto taas kasvaa ja pääsee takaisin rutiiniin.

Kovin montaa tanssituntia en saanut viikkoon mahdutettua ja tanssimaksutkin hirvittävät. Tässä kuitenkin tanssiviikkoni teille ihmeteltäväksi. :)

Ma: Baletti
Ti: Vapaa
Ke: Jazz
To: Vapaa
Pe: Nyky
La: Baletti

Ihan ihanteellinen tilanne tuo ei mielestäni ole ja joukosta puuttuu ihan selkeästi ainakin yksi balettitunti. Toisaalta tammikuun poissaolot tietävät ainakin kahdeksaa korvaustuntia eli johonkin asti nekin riittävät.

Siistiä tässä kaikessa on kuitenkin se, että mä tanssin taas! Vaikka nyt tuntuu, että ei tämä tanssi tästä lähde enää sujumaan, mutta ehkä se kuitenkin lähtee. Ompelin eilen nauhat kärkitossuihin ja tuntui vähän feikkiballeriinalta. En osaa selittää sitä tunnetta, mutta tuntuu että kaikki olettavat ja ajattelevat minun olevan parempi tanssimaan kuin olenkaan. Pelkään, että jos joku näkee minun esiintyvän, niin he ajattelisivat vain että olen yksi feikkiballeriina. Haha! :D Aikamoisia itsetunto-ongelmia siis täällä suunnalla. Eiköhän näistä päästä yli - tai toivotaan.

Ajattelin läväyttää myös unelmat pöytään eli tajusin tässä kaikessa sekavassa tanssifiilistelyssä, että tykkään tanssista ihan hullusti. Mä ajattelin, että keväällä laitan paperit hakuun konservatorioon tanssilinjalle. Ei sitä koskaan tavoita mitään, jos ei yritä. Ja sitten jos epäonnistuu, niin yritä uudelleen jos vielä siltä tuntuu. Dream big ja niin edelleen. Sitä mä teen, huh! ;)

Mites siellä menee?

P.s. Helinältä olin saanut tällaisen kivan kuuloisen tanssifakta haasteen. Voipi olla siis, että sen toteutan tässä piakkoin!

4 kommenttia:

 1. kiva kun pääsit taas tanssimaan! kaikkea kannatta yrittää mikä vaan vähän kiinnostaa, ainakin mun kohalla toi on toiminut mä nimittäin pääsin meidän tanssikoulun extraluokalle vaikka olinkiin sillon (n.2vuottasitten) vielä todella surkea. enhän mä vieläkään mikään hyvä ole mutta olen mä kyllä kehittynyt aika paljoin silloisesta tilanteesta. Lisäksi olen päässyt meidän tannsiopiston kahteen joulusatuun mihin on haku pääsykokeella en edes harrastanut nykytanssia silloin ja ihmettelin mien pääsin sisään, olen kuitenkin onnellinen että pääsin silloin..

  Ihanaa kevättä, kyllä se tannsi alkaa taas sujua:)
  t.elli
  ellimmatilda.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Elli,

   kiitti kommentista! Vastaan tähän nyt aika myöhään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan..

   Se on kyllä siistiä, kun saa jonkun hienon mahdollisuuden ja pääsee kehittymään entistä enemmän tanssissa. Oot siis ihan oikeassa siinä, että aina kannattaa yrittää!

   Kiitos ihanasta tsemppauksesta. Kivaa kevättä sullekin! :)

   Poista
 2. Hae ihmeessä, ei siinä mitään menetä! :)

  Minä ajattelin jossain vaiheessa kirjoitella omaan blogiini vinkkejä pääsykokeisiin, käy myöhemmin kurkkaamassa jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan niin hurja tunne laittaa itsensä peliin. Vaikkakin olet siinä ihan oikeassa, että eipä siinä mitään menetä. Varsinkaan, kun odotuksetkaan ei tässä vaiheessa kovin korkealla oman onnistumisen suhteen ole. Vaikkakin yritystä ja motivaatiota löytyy!

   Vinkit pääsykokeisiin olisi kyllä ihan mahtavia! Kaikki tieto otetaan vastaan ;).

   Poista