torstai 1. toukokuuta 2014

Uutta postausta kenties?

Kuva täältä
Heissan! Pitkä aika on taas kulunut viime postauksesta. Useasti on pitänyt kirjoittaa jotakin, edes pikaisesti, mutta älytön kevätkiire on vienyt kaiken energian. Anonyymin kommentti  "Uutta postausta kenties?" edellisessä tekstissä huvitti ja inspiroi viimeinkin taas kirjoittamaan. Kiitti siis Anonyymi, kun vähän ravistelit kirjoittamaan :) !

Jaa a, mitähän kaikkea tässä on viime aikoina tapahtunut niin tanssin kuin muunkin elämän suhteen. Paljon, on ainakin paras sana kuvaamaan viime aikaisia tapahtumia. Viime postauksessa kerroin opettajastamme, jonka kanssa yhteistyö ei oikein ota onnistuakseen. Ongelma ei sinänsä koskaan ratkennut, mutta yhteisymmärryksessä ryhmämme ja opettajan kanssa sovimme että ensi vuonna meidän opettaja vaihtuu. Kaikkien kanssa yhteistyö ei ilmeisesrti vain suju, vaikka kuinka yrittää. Meidän ryhmän ja kyseisen opettajan kanssa juttu lähti kehittymään jo alkuvuodesta vähän vinoon eikä se siitä koskaan (syystä tai toisesta) lähtenyt rakentumaan oikeaan suuntaan. Ehkä siis hyvä näin..

Meidän tanssikoululla on muutenkin tapahtunut paljon ja moniin ryhmiin joutuu nyt pyrkimään pääsykokeiden kautta. En aiemmin olisi uskonut tätä itsestäni, mutta mielessäni kävi ajatus jo siitä että jos en pääse tanssikavereideni kanssa samaan ryhmään, saattaisin jättää joitakin tunteja pois lukujärjestyksestä. Tämän vuoden opettaja "ongelmien" jälkeen olen ymmärtänyt sen, kuinka tunnilla viihtyminen on kuitenkin niin suuri osa tanssia. Varsinkin jos sitä tekee useita kertoja viikossa. Mutta asiat selviävät paremmin sitten, kun ryhmäjaot paljastetaan. Ja voi olla en jatka tanssiani enää ensi syksynä nykyisessä tanssikoulussani, sillä tulen ensi vuonna melko varmasti muuttamaan toiseen kaupunkiin. Juttu ei ole vielä ihan varmaa ja siihen liittyy useita muuttujia, mutta näillä näkymin niin tulee tapahtumaan. Vähän hengästyttää ajatus uuden tanssikoulun etsimisestä. Taas uudet kuviot ja oman paikan metsästys... Äh.

                                 
Kuva täältä
Mitäpä muuta.. Jazzissa pärjättiin ihan hyvin eräässä tanssikatselmuksessa ja päästiin valtakunnallisiin. Lisäksi kevätnäytökset ovat tulossa kovaa kyytiä. Minä olen mukana kolmessa esityksessä. Yksi nykybaletti trio, jazz ja showjazz. Arki on ollut aika tanssipainotteista, sillä näytöksiä ollaan treenattu ihmeen paljon myös perustuntien ulkopuolella. Mä nautin koreografioiden tekemisestä tosi paljon! Mun sarjojen muistaminen on parantunut ihmeen paljon viime aikoina. En siis vieläkään ole hyvä muistamaan sarjoja, mutta parannusta on tapahtunut edes hiukkasen.

Ja sitten tanssikakamppeiden hankintalista kasvaa kasvamistaan. Olen yrittänyt olla ostelematta tanssikamppeita, jos en niitä ihan oikeasti tarvitse. Tossuja vaan kuluu ihan ketjussa! Pitäisi ehkä ostaa tunnille nahkaiset tossut, niin kestävät vähän pidempään. Porselli on edelleen mun lemppari paikka tilailla tossuja ja Blochin pehmeitä tossuja sieltä saa nykyään tosi useaa mallia. Suosittelen lämpimästi!

Pitäisi postailla useammin kuulumisia. Tämäkin oli todella pikainen kurkistus taas tanssimeininkeihin. Onko teillä kevätkiireitä? Entäpä näytöksiä tulossa?

Hyvää vappua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti