sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tanssia Areenassa

Kiva nukkua sunnuntaina pitkään! Keitin teetä ja päätin, että nyt rentoudutaan. Oliskohan jotain tanssia, jota voisi katsoa...? Ja Areenasta sitä löytyikin..!

Tanssia kuvaruudussa


"Miten tanssiesityksiä on vuosien varrella tallennettu ja tuotettu elokuviin ja televisioon? Tarina alkaa jo v. 1896 kuvatusta valloittavasta, käsin väritetystä filmistä, joissa nainen tanssii helmat liehuen."

Lampi

"Teema tanssii: Tshaikovskin Joutsenlammen tutut sävelet soivat, mutta uutena modernina jännitysnäytelmänä, machiavellistisen perheyhteisön kuvauksena. Monte Carlon baletti esiintyy. Koreografia: Jean-Christophe Maillot."

Pähkinänsärkijä 

"Pjotr Tshaikovskin jouluklassikko nähdään nyt San Franciscon baletin tulkintana. Koreografian on laatinut Helgi Tómasson. Tapahtumat on sijoitettu 1900-luvun alkuun, jolloin San Franciscossa pidettiin maailmannäyttely."

Huomiona vielä sellainen, että Pähkinänsärkijä on enää neljä päivää katseltavissa. Kaksi muuta löytyvät Areenasta vielä 29 päivän ajan.

Mä taidan siis katsastaa Pähkinänsärkijän ja lähteä sen jälkeen vähän reippailemaan kävelyn merkeissä. Sen jälkeen uskaltaa venyttää sitten lihaksiakin ihan kunnolla. Koulutyöt saa nyt odottaa hetken ;). Ihanan rento sunnuntai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti