maanantai 16. syyskuuta 2013

WAU


5 kommenttia:

 1. Heippa! Haluaisin tiedustella sulta vähän tuosta RAD-baletti-meiningistä, mikäli ei haittaa ja muistat vielä ;) Olen muuttamassa yliopistoon Englantiin ja yliopiston balettituntien vaativammalla tasolla työskennellään intermediate-tasolla. Kaivelin guidelines-vihkosen esille ja katsoin, että kokeiden pointe-osioon kuuluu vain echappe releveetä, passeeta jne. helppoja harjoituksia - onko todellakin oikeasti näin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiva juttu, kun tulit kysymään. Kiva palata muistoissa vähän niillekin balettitunneille :).

   Ainakaan silloin intermediate tasolla ei tehty tuon haastavampaa kärkitreeniä. Siis lähinnä releve ja pase juttuja tangolla ja keskilattialla. Toisaalta harjoitukset täytyi osata aivan täydellisesti tulevaa koetta ajatellen. Mulle itselleni se oli silloin tosi ok, koska olin kärjillä kuitenkin ollut vasta aika vähän aikaa silloin. RAD -baletissa juttuna onkin se, että sarjat ovat helppoja, joten oppilas pystyy keskittymään tekniikkaansa täysillä muistaessaan sarjat ulkoa. Meidänkin tunnilla samoja sarjoja hinkattiin koko puoli vuotta ja silti opettajalla riitti korjattavaa joka tunti..

   Jos sulla on mitään muuta kysyttävää RAD -baletista niin vastailen mielelläni jos vain osaan!

   Poista
 2. Olipahan koskettava tulkinta! Vetää ihan sanattomaksi.

  VastaaPoista
 3. Vau! Haluaisin ehdottomasti päästä New Yorkiin katsomaan paikan päälle balettia, se olisi unelmien täyttymys :) Sinulla on muuten mielenkiintoinen blogi!

  VastaaPoista