perjantai 7. syyskuuta 2012

Luottokamat

Olen huomannut, että baletissa tarvikkeilta vaaditaan paljon - lähes täydellisyyttä. Tossujen tulee sopia täydellisesti eikä vain melkein. Jos balettipuku kinnaa, tai on liian löysä, se jää luultavasti käyttämättä. Varmaan siksi balettikamppeita hankkiessa tulee tehtyä joskus hajaostoksiakin. Varsinkin, jos niitä tilaa ilman sovitusta. Ajattelin listata tähän ihan huvikseni balettikamppeet, jotka olen todennut parhaiten toimiviksi.
Convertible tights - Capezio
Capezion trikoot

Nämä kestävät paremmin kuin mitkään muut kokeilemani. Minulla on jonkinlainen kirous siinä, että balettitrikooni hajoavat aina jo ensimmäisellä käyttökerralla. Nämä trikoot kestivät lähes puolisen vuotta! Supplex ja lycra materiaaleina taitavat olla siis normaaleja trikoomateriaaleja kestävempiä.
Elastorib - Bloch
Blochin nauhat

Nauhat kärkitossuihin. Erityisen toimivat näistä tekee sen, että akileksen kohdalla takan on nauhoissa pieni pala kuminauhaa, joka tekee nauhoista paljon miellyttävämmät käytössä.
Skinnydips - Toesavers
Toesavers skinnydips 

Geelipehmusteet kärkitossuihin. Sopivan ohuet niin, että lattiatuntuma säilyy, mutta pehmustavat silti tarpeeksi.
Etudes - Papillon
Papillon balettipuku

Kaikin puolin hyvä baletin peruspuku. Oikeastaan paras tähän mennessä löytämäni.

Pro Elastic - Bloch
Bloch Pro Elastic

Hyvät ja toimivat luottotossut.
2007
Grishko 2007

          Mitkä ovat teidän luottokamojanne tanssissa?                                     

2 kommenttia:

 1. Lähes samat kuin sulla, muttta itselläni on kuudet kärkitossut: Gaynorit, Capeziot jotka ovat erittäin pehmeät, Capezion sopivan pehmeät, Grishkot, punaiset Capeziot ja mustat Grishkot. Olen kaksitoista vuotta ja opiskelen Kansallisoopperan balettikoulussa. Äitini on baletinopettaja, ja hän opettää minua melkeinpä liikaa normaalien balettituntien lisäksi. Minusta on ihanaa lukea balettitanssijoiden blogeja, ne ovat aivan upeita. Suosittelen sinulle Capezion pehmeitä, ne tuntuvat hyviltä! Ihania hetkiä baletin parissa!!!

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos kommentista Anonyymi. Vautsi sulla onkin valinnanvaraa kärkitossuissa! Vähän joka tilanteeseen.

  Mä en olekaan koskaan päässyt kokeilemaan noita Capezion pehmeitä tossuja. Ne voisivat siis ollakin toimivat. Kiitos vinkistä :) !

  Ja kiva kuulla, että pääset treenaamaan balettia oikein kunnolla. Kova työ tuottaa varmasti tuloksia kunhan ei päästä itseään väsymään. Siis sopivasti lepoa ja treeniä.

  Mukavia treenihetkiä sullekin ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista