perjantai 14. syyskuuta 2012

Epäoleellisia huomioita balettitunneilta1. Kukaan ei koskaan halua tehdä meidän tunnilla sarjoja ensimmäisenä. Tämän seurauksena kaikki yrittävät piiloutua toistensa taakse, kun sarjat alkavat. Mutta tosiasia vain on, että kaikki eivät millään voi olla viimeisiä ja jonkun vain on pakko olla ensimmäinen!

2. Meidän erään salin tangossa on purkkaa. Vähän ällöttävää, kun käsi joskus lipsahtaa tähän purkkakohtaan (tällä viikolla niin tapahtui ainakin kolmesti!).

3. Meidän opettaja sanoo lähes jokaisen sarjan jälkeen, että se meni tosi hyvin MUTTA voisitte korjata sitä, sitä, sitä ja sitä asiaa. Usein mietin, että mikähän se hyvä kohta siinä sarjassa mahtoi olla..

4. Joskus ihmettelen miten opettajat jaksavat katsella samoja naamoja päivästä toiseen. Tänäänkin sain kommentin, että muistathan sen, sen ja sen asian, missä toissapäivänä ja eilenkin sinua jo korjasin. Niinpä niin!

5. Kun tehdään (siis usein rämmitään) uutta sarjaa ensimmäistä kertaa läpi se ei aina mene kovin loistavasti. Tänään mietin, kuinka koomiselta baletti näyttääkään silloin, kun meno on vähän huojuvaa, suunnat vääriä ja liikket epävarmoja. Tiedättekö, mitä tarkoitan? ;)

6. Mun kärkitossut kopisee puolet kovempaa kuin muiden.


Oletteko te kiinnittäneet tunneillanne huomiota mihinkään epäoleellisuuksiin? ;)

Kuva weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti