torstai 26. heinäkuuta 2012

Royal Ballet cosmetics


Royal Ballet Cosmetics - Royal Ballet shower cream
Royal Ballet, suihkugeeli, kuva täältä
Royal Ballet body conditioner - Royal Ballet Cosmetics
Royal Ballet, kosteusvoide, kuva täältä

Bongasin tänään Porsellin sivuilta Royal Balletin ihonhoitosarjan ballerinoille (tai miksei ihan kenelle vaan?). Ja nyt on pakko sanoa, että en osaa millään päättää onko se cool juttu vai ei. Ensimmäisenä mieleen juolahti, että juttu taitaa olla pienehköä rahastusta, vai? Hankala mennä sanomaan ennen kuin kokeilee. Olisihan se ihan piristävää, että suihkussa komeilisivat perus Nivean purkkien sijaan tyylikkäitä Royal Balletin logolla varustettuja puteleita.. Hinnan puolesta voi vain olla, että pysyttelen tutussa ja turvallisessa Niveassa ;).       

Mitäs mieltä te olette?                                             

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Heh, mä kävin kanssa tänään Porsellin sivuilla! Olen nähnyt noi purkit Royal Baletin omassa verkkokaupassa, ja mietin silloin ihan samaa. Tuskin tanssijat käyttävät tätä ihonhoitosarjaa (elleivät saa ilmaisia näytteitä). Mutta jos se tekee fanit onnelliseksi, ja toimii vähintään yhtä hyvin kuin Nivea.. Niin mikäs siinä? On se ihan tyylikästä tuotteistamista. Mutta mä taidan pysytellä halpis Niveassa! :)

  p.s. poistin äskeisen kommentin kun tuli liikaa näppisvirheitä

  VastaaPoista
 3. Varmaan iha tyhmä kysymys mulla mutta pakko ny kysyy :D eli: Alotan nyt syksyllä baletin ja ostin harjotus tossut piruetistä. Ja siinähän on ne venyvät nauhat niin miten ne saa tällee niku tässä kuvassa? : http://piruetti.workspace6.smilehouse.com/filemanager/productpics/2809picture3Upload.jpeg

  Pitääkö ne nauhat ommella jotenki vai miten ne saa tollee?
  Toivottavasti vastaat! Ja tosi ihana Blogi! :)

  t:Niksuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Niksu!

   Tein sattumoisin joku aikaa sitten oman sivun tossuista, siinä on myös ohjeet miten kuminauhat ommellaan. Mariaa ei varmaan haittaa jos ohjaan sut tässä asiassa mun blogiin:

   http://balettia.blogspot.fi/p/varusteet-tossut.html

   terkuin, Johannan Balettikassi

   Poista
  2. Kiitos! :)

   T:niksuu

   Poista
  3. Moikka Niksuu ja Johanna!

   Kiva kun laitoit kommenttia ja tosi kiva kuulla, että tykkäät tästä blogista! Oon ollut nyt viikon reissussa ilman nettiä, niin en ole päässyt blogin tapahtumia kurkkimaan ollenkaan. Hyvä, että Johanna kuitenkin rienti paikkaamaan, kiitti Johanna! :) Toivottavasti löysit kaiken tarvittavan tiedon sieltä. Kivoja balettitunteja sulle! Tuu vaikka kertomaan joskus miten tunnit on lähteneet sujumaan.

   Poista