sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Dance Academy vs. The Center Stage

Kuva täältä

Oli pakko tehdä tästä aiheesta ihan oma postauksensa. Eli katsoin eilen The Center Stage elokuvan ja mitä pidemmälle elokuvan katsomisessa pääsin, huomasin että Australialainen Tanssiakatemia sarja on täysi tahallinen tai tahaton kopio tuosta elokuvasta! Luulen, että te muutkin, jotka kyseisen leffan ja sarjan olette nähneet, tiedätte mistä puhun.

Idea on täysin sama niin elokuvassa kuin sarjassakin. Baletticompany ottaa balettioppilaitokseensa uusia oppilaita, joista muodostuu hyvin tiivis kaveriporukka, jotka sitten tekevät kaikkea hauskaa yhdessä mitä nyt tanssitreeneiltä ehtivät. Päähenkilönä on vähän hukassa oleva teknisesti muista jäljessä oleva herttainen tyttö, joka sitten yllätys yllätys nouseekin koulun tähtioppilaaksi. Tällä päähenkilöllä on niin elokuvassa kuin sarjassakin parhaana kaverinaan ei ihan balleriinamuottiin sopiva tyttö, jolla on enemmän ongelmia asenteensa kuin tanssin kanssa. Ja sitten tietenkin löytyy myös ilkeähkö kämppis, joka on valmis tekemään baletin eteen ihan mitä vain ja joka niin sarjassa kuin elokuvassakin sairastuu syömishäiriöön. Kaiken tämän päälle voit vielä löytää tiukan opettajan, joka kuitenkin tahtoo vain kaikkea hyvää oppilailleen ja tietenkin vielä koreografin, johon päähenkilö toivottomasti rakastuu.

En tiedä ovatko yhteensattumat vain sattumia, mutta erittäin paljon samankaltaisuutta on kyllä havaittavissa! Mutta mitäpä tuosta, tykkään kyllä niin elokuvasta kuin sarjastakin! ;)


Kuva täältä

6 kommenttia:

 1. kiitti vinkistä itsekkin innostuin seuraamaan tanssiakatemiaa yle areenasta. =)=)=)

  VastaaPoista
 2. Hei kiva juttu! Kannattaa varoa, sillä se sarja koukuttaa aika pahasti.. ;)

  VastaaPoista
 3. joo nyt oon kattonu kaikki kaudet........

  VastaaPoista
 4. hei muuten kannattaa kattoa myös ballet shoes(elokuva)
  !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon joskus sen kattonu, oli muuten aika kiva! Kiitti vinkistä kuitenkin, jos joku muukin siitä innostuisi :).

   Poista