torstai 8. maaliskuuta 2012

Ihan hyvin menee!1. Mun uusi hyvä ystävä Amerikasta, johon täällä Pohjoi-Irlannissa olen tutustunut, harrastaa maastojuoksua lähes ammattitasolla. Ja tämä uusi ystävä päätti että minusta tulee hänen treenikaverinsa ja olenkin joutunut tai siis päässyt viime päivinä todelliseen tehotreeniin. Huippua! Maanantaina oli jumppa, tiistai ilta vietettiin salilla, keskiviikko aamu kului uimahallisa. Tänään ja huomenna mulla on sitten luvassa balettia. Lauantaina käydään kokeilemassa irkkutanssia (!) ja sunnuntaina olisi luvassa lenkki ja vatsistreeni. Sopii minulle :).

2. Uudet Griskot ovat kotiutuneet. Viikko meni siihen, että sain viimeinkin nauhat ommeltua. Sain eilen illalla mielettömän energiapurkauksen ja ompelin nauhoja niin innossani, että en huomannu pistäneeni neulalla sormeeni haavan. Nyt uusissa tossuissa on yksi jos toinenkin veriläntti. Toisekseen mun nauhat alkaa olla aika tyngät, kun ne purkautuvat niin kovaa vauhtia. En nimittäin omista tällä hetkellä sellaisia hienouksia kuin tulitikkuja tai sytkäriä..

3. Mun vanhat pehmusteet eivät enää sovi näihin uusiin tossuihin ja tarvisin uudet ohuemmat pehmusteet (ajattelin kokeilla näitä). Kokeilin tossuja ilman pehmusteita niin innoissani, että en huomannut kuinka isot rakot ne varpaisiini hinkkasivat. Tulos: lisää verta uusiin tossuihin.

Kaiken tämän toilailun keskellä voin sanoa, että ihan hyvin menee! Uudet tossut vaikuttavat hyviltä ja toimivat jopa ilman pehmusteita (vähän lampaanvillaa niin selviää ilman rakkoja ja verta ;) ja se on aikamoista edistystä edellisiin tossuihin verrattuna. Ensi tossuja ajatellen tiedän, että tarvitsen kovemman shankin. Medium pohja ei taida sittenkään tukea jalkaa tarpeeksi. Mutta näillä tossuilla tanssitaan nyt toivottavasti ainakin jonkun aikaa. Jihuu :)

Mitenkäs teillä menee?

Kuva weheartit

4 kommenttia:

 1. Hei! Tossujen nauhojen purkautumisen voi välttää taittamalla nauhan vapaasta päädystä muutaman millin ja silittämällä siihen "prässin" ja sitten taitetaan juuri silitetty osa ikäänkuin sisäänpäin, taitoksien alareuna ommellaan... en osaa selittää tätä kovin hyvin, pahoitteluni siitä mutta toivottavasti tästä oli edes joku apu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Sade,

   Kokeilinkin tätä ja toimii eli kiitos paljon neuvosta :)

   Poista
 2. Nauhojen purkautumisen estämiseksi voi myös sivellä vähän läpinäkyvää kynsilakkaa nauhojen päihin=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka anonyymi,

   Hei niin muuten voiskin! Se varmasti estäis purkautumisen yhtä hyvin kuin polttaminenkin. Kiitti paljon vinkistä:).

   Poista