sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Dance Academy


Okei, pakko myöntää, että olen aika koukussa Australialaiseen tanssiakatemia sarjaan. Eihän se ehkä ihan mitään laadukkainta ajanvietettä ole, mutta juuri sellaista kivan kevyttä ja rentouttavaa Ja arvatkaapas, mistä sarjasta tulee pian toinen tuotantokausi ;). Tässä traileri teidänkin katseltavaksi!

4 kommenttia:

 1. Mä katoin tätä sarjaa joskus Ylen Areenasta. Mutta sitten se jäi. Ehkä pitäis katsoa eka kausi loppuun youtubesta, koska siellä oli ainakin jossain vaiheessa jaksoja. Musta tää on jotenkin koukuttava, vaikka onkin aika kliseinen. Mutta ehkä just siksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo youtubestakin noita jaksoja löytää. Tosin yksi jakso näyttää olevan pätkittynä kolmee osaan. Mä kattelin tätä sarjaa ennen tänne vaihtoon lähtöä just youtubesta myös siksi, että ilman tekstejä tuli prepattua samalla myös englantia! Mutta juu oot oikeassa, että aika koukuttava sarja on kliseineen kaikkineen ;).

   Poista
 2. Toinen kausi vaikuttaa ensimmäisten kuuden jakson perusteella ihan mukavalta. Youtubesta löytyy jo noita kakkoskauden jaksoja, samoin ABC3:n sivuilta.

  VastaaPoista