maanantai 6. helmikuuta 2012

Kolmas balettitunti tiedossa

Kuva täältä

Crescent Art Centerillä pidetään erilaisia tanssikursseja ja bongasin joukosta kaksi aika edullista aikuisbalettituntia. Toinen olisi tiistaina lounasaikaan, mutta minulla on luonnollisesti koulua silloin, joten sitä tuntia en voinut edes harkita. Perjantaina on toinen kymmenen viikon kurssi, joka on alkanut jo kaksi viikkoa sitten. Lähetin opettajalle sähköpostia ja kysäisin josko vielä mahtuisi mukaan. Opettaja vastasi lähes heti ja kertoi, että pari henkilöä oli jättänyt tulematta kurssille, joten tilaa olisi vielä. Niinpä menen ensi perjantaina kuudelta Chee Shong Soon tunnille. Tämä on muuten todella noloa, mutta en tunnista nimestä, onko hän nainen vai mies..

Tunti taitaa olla ihan alkeita eli siis liian helppo, mutta haluan silti päästä tekemään enemmän edes jotain balettiin liittyvää. Ehkä voisin tehdä tunnit jopa kärkitossuilla. Oma RAD -tuntini loppuu viideltä perjantaina, joten aion kysyä saanko jäädä treenaamaan tunniksi tyhjään saliin, kun tämä aikuisbaletti alkaa samassa salissa kuudelta. Olisi ihanaa treenata kärkijuttuja oikeassa salissa, jossa on tanssimattokin. Täällä omassa huoneessani en pysty kärkitossuilla treenata ollenkaan kokolattiamaton takia.

On muuten ihan kiva juttu, että tuo kurssi kestää vain kymmenen viikkoa, sillä jos perjantain iltatunnit alkavat tympiä, en ole niihin sidottuna koko kevättä. Tällä hetkellä olen kuitenkin innoissani.

Nyt joudun lähteä tunnille. En muuten millään meinaa tottua siihen, että koulupäivä saattaa alkaa vasta yhdeltä iltapäivällä ja loppua seitsemältä illalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti