torstai 19. tammikuuta 2012

Tanssikamojen pakkauslista

Kuva täältä
Olen alkanut pohtia, mitä kamppeita sitä laukkuun olisi järkevää pakata, että viisi kuukautta niillä pärjäisi. Toki sitten perillä on mahdollisuus ostella tarvittavia juttuja lisää, mutta haluaisin saada ainakin sellaiset perusjutut pakatuksi, että ei heti tarvitse kauppaan rynnätä ensimmäisenä iltana. Koska luonnollisesti laukku täyttyy jo muista tavaroista, ei tanssikamppeille jää kovin paljon tilaa. Silti niitäkin on mukaan otettava. Baletti ja muiden tanssijuttujen pakkauslista on ainakin näillä näkymin seuraavanlainen:

- Laukku tanssikamppeille

-  Yksi (tai kaksi?) perus mustaa balettipukua. Luulen kuitenkin tarvitsevani vain yhden, sillä jokaisella koululla on oma ryhmäpukunsa, jonka he oppilailtaan vaativat. Luultavasti joudun sellaisen hankkia, joten yhden peruspuvun pitäisi luultavasti riittää.

- Valkoiset ja vaal.pun trikoot.

- Säärystimet. Päädyin valkoisiin.

- Yhdet lähes puhki kuluneet ja toiset vielä paketissa olevat treenitossut.

- Kärkitossut, pehmusteet ja muut tarvikkeet niihin. En tiedä, kauanko tossuni vielä kestävät.. Mitä kärkitossuja britit suosivat ja mitenhän kärkitossujen sovittaminen onnistuu englanniksi?

- Hiustarvikkeet (pinnit, nutturaverkko, pantoja, pompuloita yms. ). Usean balettikoulun sivuilla muuten lukee, että pannat ja hiuskoristeet ovat kiellettyjä. Nutturaverkko taas vaikuttaa olevan pakollinen. Aika hauska juttu!

- (Tumman)sinisen perus kietaisumallinen harjoitushame

- Shortsit. Villaiset sekä perus mustat trikooshortsit.

- Muita tanssilajeja varten ajattelin ottaa vain yhden löysän topin sekä mustat legginsit, joiden päälle pystyn laittaa nuo balettishortsit. Lisäksi otan mukaan myös footundeezit (en millään muista, miksi niitä kutsutaan suomeksi :D ). En tiedä tulenko niitä tarvitsemaan, mutta eivätpä ne paljon tilaa vie.

Tanssi on kyllä kiva laji, kun nuo tarvikkeet eivät onneksi paina kovin paljon ja eivät vie tilaakaan liikaa. Miettikääpäs jos harrastaisin vaikka jääkiekkoa - luistimissa ja suojissa olisi nimittäin aika paljon enemmän raahaamista ;).

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kiva blogi :) kuinka pitkäks aikaa meeet siinne britteihin? ootko kokeillu showtanssia? mminkä ikäne muute oot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka anonyymi!

   Kiitos paljon kommentista. On aina kiva kuulla, että blogi on kiva! :) Mä lähden sinne Britteihin neljäks ja puoleks kuukaudeks eli tuun takaisin Suomeen kesäkuun alussa. Mua jännittää jo tosi paljon!

   Showtanssia en, harmi kyllä, oo koskaan päässyt kokeilemaan. Se olis varmasti tosi hauskaa myös. Onko showtanssi sun laji? :)

   Ikääni en itse asiassa oo tainnut täällä vieläkään kertoa, mutta sitä on kyselty jo niin paljon, että ehkä mä sen pian teillekin taidan paljastaa. :D

   Poista
 2. Mihin tanssikouluun oot briteissä menossa? miten päädyit sinne?:)

  dancesinglaugh.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Annu, kiva kun laitoit kommenttia.

   Mä oon lähdössä vaihtariks Britteihin (huomenna!!) ja jatkan siellä balettitreeniäni. Royal Academy of Dance -balettikouluun menen, mutta itse koulu on vielä hiukkasen hakusassa. Ne tuntuvat olevan joko liian kaukana asuinpaikastani tai ihan täyteen buukattuja. Mutta toivottavasti koulun löytäminen helpottuu, kun viimeinkin pääse perille.

   Kävin katsomassa blogisi. Vaikuttaa todella kivalta! :)

   Poista