maanantai 30. tammikuuta 2012

RAD Intermediate classes

Onko kenelläkään tietoa, mitä tasoa RAD Intermediate tunnit vastaavat? Jotain keskitasoa ehkä, mutta enempää en nimen perusteella osaa sanoa. Minulla ei ainakaan ole, mutta sinne minut ohjattiin ja aloitan tunnit perjantaina. Katselin tuossa bussiaikatauluja sekä karttaa ja olen aika pyörällä päästäni. Pitää vain lähteä niin paljon aikaisemmin matkaan, että ehdin harhailla tarpeeksi. Olen todella innoissani. Viimeinkin jotain balettiin liittyvää niin pitkään aikaan. Jee!

Kuva weheartit

2 kommenttia:

 1. Youtubesta löytyy aika paljon videoita RAD intermediate -tasosta. Niiden perusteella varmaan on helpointa saada jotain vinkkiä siitä, mitä ne täällä vastaavat. Intermediatea seuraavat tasothan RAD-systeelmissä ovat vapaaehtoinen Advanced Foundation, pakolliset Advanced 1 ja 2 sekä Solo Seal, joka on jo hyvin edistynyt ja suoritetaan soolona.

  Pikaisen videokatselun perusteella oman kouluni tasoista jatko1-2 (alkeistasoja on kaksi, niitä seuraa jatko1 ja jatko1-2 on vähän vaativampi, mutta helpompi kuin jatko2) osuisi varmaan aika hyvin tuohon.

  Jaahan sitten kokemuksiasi siitä miltä RAD vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anonyymi!

   Kiva, kun laitoit kommenttia :).

   Youtubesta olen noita videoita yrittänyt jonkun verran katella, mut en oo sellaista selvää linjausta löytänyt siihen, minkä tasoinen tuo intermediate tunti sitten oikein on. Jostakin luin, että kyseisille tunneille voisi osallistua, kun on suorittanut viidennen tasokokeen. Mhh, se kuulostaa pelottavalta, kun itse kuitenkin käyn vasta nelosen ja vitosen tunneilla omalla tanssikoulullani. Toisaalta en sitten tiedä kuinka hyvin nämä eri koulukunnat ovat keskenään verrattavissa.. Tosi mielenkiintoista!

   Tunti voi mennä ehkä osaamisalueessani jonkun verran yläkanttiin, mutta katsotaan nyt. Ja ilman muuta kirjoittelen sitten fiiliksiä huomiselta tunnilta :) !

   Poista