keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Ihan liian pitkä tauko

Tutu taitaa lentää naulakkoon odottelemaan pitemmäksikin aikaa..

Tajusin, että tanssista tulee lähitulevaisuudessa taukoiltua ihan urakalla. Ensinnäkin edessä on joululoma, joka alkaa reilun viikon kuluttua. Lisäksi joululoman jälkeenkään ei ole tiedossa tanssia vähään aikaan. Apua! Vaihtoon lähdön vuoksi en nimittäin maksa tanssikouluni kevätlukukausimaksua. Yksittäisillä tunneilla olisi tietysti mahdollista käydä, mutta ne ovat suhteessa aika kalliita (10e/h), eikä minulla taida olla niihin varaa. Pohdin erilaisia treenivaihtoehtoja ja siskoni avuliaasti lupasi kysellä voimisteluseuraltaan saisinko käydä heidän tanssitekniikan tunneilla parin viikon ajan joulun jälkeen. Olisi mielenkiintoinen kokemus päästä näkemään, kuinka voimistelijat treenaavat tanssitekniikkaa. Vaikka kyseinen tunti on vain kerran viikossa, niin parempi sekin olisi kuin ei mitään. Silti en voi olla valittamatta, että siirtyminen kahdeksasta tunnista yhteen tuntiin viikossa, ei kuulosta kovin hyvältä. On hyvin paljon mahdollista, että hypin seinille jo tammikuun alussa, huh. Kaiken tuon tanssivajeen lisäksi tieto siitä, että Pohjois-Irlannissa ei ole mitään tanssikoulua valmiiksi odottamassa, masentaa hieman. En suostu viettämään viittä kuukautta täysin ilman tanssitunteja! Toisaalta asioilla on tapana järjestyä parhain päin eli eiköhän tämä tästä! :)

Kuva weheartit

Onko teillä pitkä joululoma tanssista? Entä muuttuvatko teidän tanssilukkarinne kevätlukukaudella?

4 kommenttia:

 1. Aivan liian pitkä. En nyt muista, milloin tanssit taas alkavat, mutta tammikuun puolella kuitenkin. Jalat kiittävät, vaikkei se muuten kovin hyvälle tunnukaan.

  Taistelen parhaillaan uuden lukkarin kanssa, sillä en ole varma, mitä lajeja haluan, mitkä ryhmät, mikä päivä...

  VastaaPoista
 2. Anniina: Ihan totta on tuo, että kyllä se lepokin on hyväksi ja tanssitauolla voi yrittää tehdä kaikkea oheistreeniä, mitä yleensä ei tanssituntien lisäksi niin paljon jaksa tehdä.

  Tuleeko teille kevääksi ihan uudet lukujärjestykset vai aiotko uusia vain oman lukkarisi sisällön? :)

  VastaaPoista
 3. Ihan uudet lukujärjestykset tulevat :)

  VastaaPoista
 4. Aika hauska juttu! Tai se voi olla ihan hyväkin, jos tunteja on ollut sellaisina päivinä, jolloin niille ei ole päässyt tai ovat olleet päällekäin. Toisaalta jos uusi lukujärjestys on taas huonompi kuin edellinen, niin sitten voi vähän harmittaa ;D. Toivottavasti sulle osui tunnit hyville päiville ja kellonajoille :).

  VastaaPoista