tiistai 29. marraskuuta 2011

Yhteenvetoa syksystä


Tämän lukukauden tanssit alkavat olla jo pian tanssittu. No, onneksi ei kuitenkaan ihan vielä! Paljon on tähän lukukauteen uusia asioita mahtunut. Ainakin jonkinlaista kehitystä on päässyt tapahtumaan, sillä suuren osan tunneista, jotka alkusyksystä tuntuivat haastavilta, olen vaihtanut toiseen vaikeamman tasoiseen tuntiin. Esimerkiksi perus 3 -tunnilla en ole käynyt enää pitkään aikaan. En uutta lukkariani olekaan tänne päivitellyt. Olen siis korvannut pari balettituntia haastavimmilla tunneilla. Nykärissä olen käynyt normaaliin tapaan. Lisäksi olen vaihtanut jazzin hieman haastavampaan tuntiin. Irkussa on tullut käytyä vaihtelevasti. Luulen, että yksi suurimmista tekijöistä siihen, miksi tunnit tuntuvat nyt kevyemmiltä ja helpommilta on se, että kesän jälkeen olin todella rapakunnossa. Onneksi syksyn aikana lihaksia on ehtinyt kertyä ihmeen paljon ja kuntokin on toivottavasti noussut.

Oli muuten hauskaa, että pystyin palaamaan vanhoihin blogiteksteihin ja lueskellla mietteitä syksyn ajalta. Toki hieman punastellen sitä tein, sillä kirjoitukset tuntuivat hieman liioitelluita paikoittain. Sen siitä saa, kun tunnekuohussa kirjoittaa kokemuksiaan tuntien jälkeen;). Eli siis, jos tekstini vaikuttavat ajoittain hieman dramaattiselta, niin antakaa anteeksi!

Syksyn aikana on tapahtunut myös sellainen muutos, että monet asiat tuntuvat paljon rennommilta. Siis ilmapiiri tunneilla on paljon kepeämpi. Johtuu varmaan siitä, että on ehtinyt paremmin tutustumaan muihin tunnilla oleviin henkilöihin sekä myös opettajiin. Ovat muuten huipputyyppejä kaikki! Lisäksi balettiopeni, jota aiemmin lähes pelkäsin heh, ei ole ollenkaan enää niin pelottava. Siis tiukka ja kurinalainen hän edelleen on, mutta pidän valtavasti hänen opetustyylistään. Harmittaa hieman lähteä vaihto-oppilaaksi kesken vuoden, kun viimeinkin kaikki ovat tulleet tutuksi. No, ensi syksynä palaan sitten taas uudella innolla.

Hauska syksy on kyllä ollut tanssien parissa. Iski meilkein jopa haikea olo tätä kirjoittaessa.  Vaikka opettajani aiheesta onkin eri mieltä, minun on pakko tähän vielä sanoa, että tämän syksyn perusteella voin hetkeäkään miettimättä todeta, että baletti todella on kivaa!

Mitenkäs teidän tanssisyksynne sujuivat? Vieläkö on monta tuntia jäljellä ja onko teillä joulunäytöksiä tiedossa?

Kuva weheartit

2 kommenttia:

 1. Olen niin kateellinen, että sulla on aikaa käydä ylipäätänsä nuin monella tunnilla! Voikun voisin itsekin lisätä muutaman tunnin vielä lukujärjestykseeni, mutta sitten tulee jo rahakin vastaan. Ehkä joskus tulevaisuudessa sitten... :)

  Lisäsin muuten blogisi linkin blogiini oikeaan sivupalkkiin, mutta poistan sen kyllä, jos et halua sen siellä olevan.

  Mukavia viimeisiä tunteja!

  VastaaPoista
 2. Hei Anniina!

  Kyllä sitä aikaa ihmeesti löytyy sitten kun vähän järjestelee asioita;). Mutta toisaalta sitten on pakko tehdä hieman uhrauksiakin ja luopua joistakin muista asioista. Ja aika stressipitoinen syksy tämä on ollutkin, kun koulutyöt ovat kasaantuneet tanssituntien takia.. Mutta sanoisin, että on ollut siltikin sen arvoista!

  Sullahan on kuitenkin jo ihan mukava määrä tunteja, että varmasti kehitystä tapahtuu jo niilläkin:) Mutta ymmärrän, että tunteja haluaisi aina lisää. Harmi, kun ovat niin kalliitakin!

  Hei tosi kiva juttu, että lisäsit blogin sivupalkkiisi! :)

  VastaaPoista