keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Se tunne, kun...


Tänään balettitunnilla tavoitin pitkästä aikaa sen tunteen, jonka saavuttaa vain ja ainoastaan tanssimalla. En millään osaa kuvailla sitä, mutta siinä jollain tapaa yhdistyy musiikki, liike ja ilmaisu. Tulee ihan kylmiäväreitä, kun saa antaa itsestään aivan kaiken. Liike vain jollain tapaa pulppuaa sisältä ja alkaa viedä mukanaan. Silloin unohtaa kontrollin sekä askelten ja tahtien laskemisen. Antautuu vain ihan kokonaan tanssille. Koko matkan tunnilta kotiin hymyilin suupielet korvissa ja vieläkin hymyilyttää sisäisesti. Te, jotka tanssitte, tunnistitte varmasti tunteen, jota yritin kuvailla. Osaisitteko kuvata sen paremmin sanoiksi?

Balettitunti meni muutenkin hyvin ja opettaja kertoi minulle kivan uutisen. Pääsen nimittäin pois lauantaina käymälläni alemman tason "tekniikan-varmistustelu -tunnilta" ja sain luvan siirtyä oman tasoni tunnille. Aivan mahtavaa! Tänään sanoin myös hyvästit tangolle kärkitreeneissä ja pärjäsin keskilattialla ihmeen hyvin. Teimme jopa pique piruetteja kärjillä. En olisi ikinä uskonut pystyväni siihen, mutta siitäkin selvittiin. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Kuva weheartit

6 kommenttia:

 1. Dance is shortcut to happiness :D Mulla ei ollut tänään ihan hirveän hyvä tuntifiilis, mutta loppui kuitenkin pointe-osastolle ja tsemppaukseen - eli all is well that ends well.

  pii.es. Se taitaa olla piqué piruetti ;) Ne on mun suosikkeja, vaikka just tänään aiheuttikin vähän päänvaivaa.

  VastaaPoista
 2. iepukka, toi sun "määritelmä" oli kyl tosi hyvä! Jännästi tuo tuntifiilis aina vaihtelee päivien mukaan, mutta ehkä ihan hyvä niin. Saa aina mennä uudella innolla tunnille ja miettiä, että kuinkahan tänään oikein sujuu;).

  Joo tuota piruetin kirjoitusasua mietin vaikka kuinka kauan ja noitten hakasten tuottaminen tietokoneella on osoittautunut mulle ihan ylivoimaisen vaikeaksi! :D Kiitos korjauksesta. :)

  VastaaPoista
 3. Hupsista vaan, tekstiin oli lipsahtanut q:n tilalle vielä g! :D Voivoi. No sattuuhan sitä!

  VastaaPoista
 4. Vaikka eilen ottikin aivoon se tunnin "sujumaton" osuus, niin tänään olin sit jo sitä mieltä, että mielummin on haastettakin välillä. Liian helppoon kyllästyy :)

  VastaaPoista
 5. Kuvasit hyvin tämän päivän fiilistäni :3

  VastaaPoista
 6. iepukka, toivottavasti tällä hetkellä haastavalta tuntuvat asiat ovat sitten tulevaisuudessa niitä helppoja juttuja. Tai no, kun baletista on kyse, niin ainakin edes vähän helpompia;).

  Kiva Anniina, että kuvaus osui kohdalleen! :)

  T. Maria (en päässyt jostain syystä kirjautumaan bloggeriin..)

  VastaaPoista