perjantai 2. syyskuuta 2011

Ensimmäiset kärkitossuni


Kärkitossut kotiutuivat tänään. Jihuu! Malli on parempi kuin yksissäkään tähän asti kokeilemissani tossuissa, mutta ei siltikään vielä mikään hyvä. Jalkani on todella kapea päkiän kohdalta ja siksi tarpeeksi kapeiden tossujen löytäminen näyttää olevan ihan mahdotonta. En tähän hätään pääse sovittamaan tossuja muihin tanssikauppoihin, joten joudun ainakin aloittamaan kärkitreenin näillä ja ostaa (rahatilanteen niin salliessa) piakkoin uudet paremmin jalkaa tukevat tossut. Pahin ongelma tossuissa vain on, että ne sattuvat aika paljon! Varpaat nimittäin valahtavat aivan tossun kärkeen ja koko kehon paino on isovarpaani päällä. Osaatte varmaan kuvitella, että se ei ole ollenkaan kiva tunne.. Toivottavasti edes kumppareiden ja satiininauhojen ompelun jälkeen tossu pysyy vähän paremmin paikallaan ja on edes hiukkasen miellyttävämpi. Niin ja kyllähän tossut vielä pehmitetäänkin. Vielä on siis toivoa! Laitan tossuista kuvia ja lisää juttua tässä lähipäivinä. Voisin vaikka tehdä postauksen nauhojen ompelusessiosta. Katsotaan nyt :).
  Treenien saralla minulla menee nyt vähän heikommin tämän sairastelun takia. Tänään oli ensimmäinen päivä, kun kuumetaudin jälkeen lähdin vähän ulkoilemaan ihmisten ilmoille. Treeneihin en silti vieläkään jaksanut mennä. Tällä viikolla on jäänyt siis välistä jo kolme balettituntia sekä nykäri ja jazz. Saa nähdä, miten huomisten balettituntien kanssa käy. Ahdistaa vain mennä tunneille seuraavan kerran, kun niiltä on jäänyt niin paljon jälkeen. Miten yhdessä tunnissa ehditäänkin tehdä niin paljon asioita! No, mutta ainakin olen parantanut flunssat kunnolla pois, niinkuin aina kehotetaan.

Kuva we heartit

2 kommenttia:

  1. En ole varma ymmärsinkö tekstistä oikein, mutta pystyisitkö kokeille seuraavaa: leikkaa meikkisienestä sopivanmallinen pala ja laita tossun sisään. Jos tällä tavalla saisit painon jaettua tasaisemmin kaikille varpaille :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä Ann! Tuota kokeilinkin jo, mutta en kovin menestyksekkäästi. En nimittäin saanut meikkisientä pysymään oikeiden varpaiden alla ja muutenkin ehkä vähän tunaroin tuon jutun kanssa :D. Vaikka kivastihan se meikkisieni siellä kärjessä pehmenti kaiken kaikkiaan! Pitää ehkä kokeilla uudestaan eri strategiaa käyttämällä..

    VastaaPoista