keskiviikko 31. elokuuta 2011

Treenivaatteita

Tässäpä postaus treenivaatteista, joita baletissa käytän. Päälle eksyy yleensä aina balettipuku tunnin pukukoodista riippuen (osat opettajista vaativat puvun ja toisille käy esimerkiksi ihonmyötäinen t-paita/toppi). Valkoiset trikoot kuuluvat joka tunnin asuun ja niiden päälle puen lähes aina shortsit. Tossuissa pidän eniten Blochin omista, koska ne ovat juuri sopivat kapealle jalalleni. Näiden treenivaatteiden lisäksi käytän sitten vaikka minkälaisia lämmittelyvaatteita, kuten säärystimiä, löysiä paitoja ja lökärihousuja. Jazz- ja nykäritunneilla päälle tulee vedettyä vähän mitä sattuu ihan fiiliksen mukaan. Tekisi kovasti mieli tehdä tilaus dancedirectiin (tanssivaatteita myyvä verkkokauppa) ja tilailla ainakin parit uudet tossut ja jotain muuta kivaa. Postimaksujen kanssa tossut olisivat silti edullisemmat kuin Suomesta ostetut. No, ehkä kuitenkin säästän rahani ja paikkailen tossuja vielä pari kertaa ennen kuin laitan tilauksen menemään.. :)


Balettipukuni. Vasemmalta Papillon, Papillon, Capezio.

Mikroja balettipuvun päälle, molemmat Bloch.

Shortseja, molemmat h&m.

Itse duunattuja shortseja.


Tossuja, Bloch.

En voi tarpeeksi pahoitella kuvien huonoa laatua. Toisaalta jos vaihtoehdot ovat huonolaatuiset kuvat tai ei kuvia ollenkaan, valitsen ensimmäisen vaihtoehdon. Koittakaa kestää! :) 

Millaisia vaatteissa te tykkäätte treenata eniten? Entä onko teidän balettitunneillanne "pukupakkoa"?

3 kommenttia:

 1. Miten aina keksinkään jotakin kommentoitavaa!

  Treenailen ihan vain topeissa, t-paidoissa, legginsseissä, shortseissa, capreissa.. Ihan vain fiiliksen mukaan.

  Pukupakkoa ei koulullamme ole. :)

  VastaaPoista
 2. Ainiin, piti vielä lisätä; Itse en laita kuvia lähes koskaan niiden huonon laadun takia. Myöskin koon kanssa on ongelmia, kun pidän enemmän isoista kuin pienistä kuvista, jotka taas eivät mahdu blogiini kunnolla.

  Mutta ihan peruslaatuisiltahan nuo sinun kuvasi näyttävät :)

  VastaaPoista
 3. On tosi mukavaa, kun kommentoit teksteihin Anniina! :) Treenailen itse myös jazzissa ja nykärissä todella samanlaisissa vaatteissa kuin sinä mainitsit.

  Tuossa pukupakossa tai sen puuttumisessa on kyllä puolensa. Periaatteessa pukupakko "helpottaa" pukeutumista ja kaikki tunnilla olijat ovat pukeutuneet hyvinkin balettimaisesti. Joskus kyllä sitten ärsyttää, kun ei tunnille saa pukea päällensä mitä haluaa. Toisaalta tuohon pukupakkoon on jo ihan tottunut, eikä sitä edes enää ajattele. Saamme sentään valita puvut ja sukkisten värin itse!

  Niin ja niistä valokuvista.. Itselläni ei parempaa kameraa tällä hetkellä (eikä varmasti pitkään aikaan) ole käytettävässä, joten kuvat nyt ovat mitä ovat! Ja ehkäpä tuo peruslaatu sitten riittää. Kaikilla on nykyään vain niin upeat kamerat, että huh huh..! :D

  VastaaPoista