tiistai 30. elokuuta 2011

Syysflunssan uhri päivittelee treenikalenteriaan

Sama tunnetila kuin kuvan balleriinalla!

Onnistuin viikonlopun aikana nappaamaan itselleni jostakin kovan flunssan. Olen sairastanut koko päivän ja siitä huolimatta aloin hetki sitten vetämään trikoita ja balettipukua päälleni. Sitten pysähdyin miettimään, mitä ihmettä olen oikein tekemässä. Päässä jomottaa, kurkkua kuristaa ja lihakset ovat aivan hellänä. Ainahan sairaana treenamisen vaaroista varoitellaan. Kai niitä neuvoja on sitten uskottava. Niinpä kiltisti vaihdoin kotivaatteet takaisin päälleni ja laitoin balettipuvun ja trikoot takaisin paikalleen.  Ärsyttää olla treeneistä pois, kun muut menevät asioissa niin paljon eteen päin ja itse on ihan pihalla seuraavalla tunnilla. No ehkä huomenna olen jo terveempi ja pääsen sitten perus4-tunnille. Tiistain balettitunti on vain se lempituntini. Harmittaa ihan vietävästi olla pois sieltä. Nykärikin jää nyt väliin. Kai treenaamiseen kuuluu myös itsestään huolehtiminen eli sairaana pitää vain malttaa olla treenaamatta. Ja toisaalta ei siellä tunnilla jaksaisikaan paljon mitään tässä kunnossa tehdä.

Sitten päivitän vielä tätä tanssilukkariani, joka ilmeisesti on nyt muotoutunut lopulliseen muotoonsa! Baletti perus5 saa nyt kai jäädä. Olisin mennyt kokeilemaan sitä tänään, mutta koska en nyt sinne päässyt, ajattelin jättää sen kokonaan pois. Olisin jo niin paljon muita jäljessä, että en usko saavani heitä enää kiinni. Pitäisi kai opettajan kanssa asiasta vielä jutella ensi viikolla. Toisaalta minulla on jo viisi tuntia balettia viikossa, että se ehkä saisi jo riittää. Siihen vielä sitten jazz ja nykäri päälle.     

Tanssituntien lisäksi kävin viime vuonna suhteellisen ahkerasti joillakin jumppa- ja venyttelytunneilla ja ehdinkin jo selailemaan saman kuntokeskusksen tämän syksyn tarjontaa. Sieltä löytyi ainakin balletone- ja venyttelytunteja. Olettekos te koskaan kokeilleet balletonea? Itse pidän siitä todella kovasti. Lisäksi kuntokeskusksen tarjonnasta löytyi yllätyksekseni avoimen tason afrotunteja! Sitten voisi niillekin tunneille mennä rennoin mielin silloin kun huvittaa. Kuntokeskuksen kautta on mukava ottaa tunteja, koska niiltä ei jää esimerkiksi sairastuessa samalla tavalla jälkeen kuin tanssikouluni tunneilta. Sarjoja ja opittavia asioita ei nimittäin ole läheskään yhtä paljon. Tässä tämä treeniviikkoni siis vielä kertaalleen! Suluissa ovat ne tunnit, jonne voin mennä fiiliksen mukaan, eli silloin kun jaksaa ja huvittaa. Vaaleanpunaisella tanssiopistolla käymäni tunnit.

Ma: (venyttely 60min)
Ti: Baletti 75min, nykäri 75min
Ke: (venyttely 60min), Baletti 75min
To: (Balletone 60min), (Latin 60min)
Pe: (Afro 60min), Jazz 60min, Baletti 75min
La: Baletti 60min, Baletti 75min
Su: vapaa!

Mutta eipä tässä auta muu kuin keittää lämmintä mehua ja raahautua sohvalle lepäämään. Täytyy vain yrittää unohtaa, että lempibalettituntini on juuri meneillään toisella puolella kaupunkia. Helppo juttu! Tai sitten ei..

Kuva weheartit

2 kommenttia:

  1. Harrastan showsalsaa ja sitä ennen olen käynyt mm. sambatunneilla ja latinokursseilla. Suosittelen ehdottomasti!

    Meidän tunneillamme täytyy olla latinokorkkarit, mutta jos tunnit ovat kuntokeskuksen kautta, niin en usko siellä tarvitsevan yli sadan euron kenkiä. Rohkeasti vain mukaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta Anniina!

    Tuntikuvauksessa luki, että tunnilla pidetään hauskaa ja hiki roiskuu. Että uskon tunnin olevan ainakin nopeatempoinen ja pirteä. En ole oikein tottunut tuohon, että tunnilla irrotellaan ja pidetään hauskaa. En vain osaa ottaa sitä oikeaa asennetta peliin! Mielummin hioisin plieni ongelmia oikein ajan kanssa ;). Ja uskon, että osat hankkivat mainitsemasi kengät ja osat taas eivät.. Riippuu varmaan siitä, miten haluaa kyseiseen lajiin panostaa. Mutta ehkä tosiaan pitää vain uskaltautua sekaan ja katsoa miten käy! :)

    VastaaPoista