maanantai 1. elokuuta 2011

Jo melkein varma tanssilukkari


                                                                     Kuva täältä


Olen saanut järjestettyä syksyn tanssilukkarini jo melko valmiiksi. Eli käytännössä se tarkoittaa sitä, että olen ilmoittautunut tunneille ja en vielä ainakaan ole saanyt ilmoituksia siitä, että kyseiset tunnit olisivat täynnä ja en mahtuisi ryhmiin. Toivotaan, että tällaisia ilmoituksia ei tulisikaan! Tuntitarjontaa tarkastellessa olisin voinut valita vaikka kuinka useita tunteja ja tanssilajeja, mutta onneksi osasin pitää pään kylmänä ja ajatella myös opintoja ja rahatilannettani. Tuntien korkeat hinnat ovat juttu, jonka takia useampikin tanssin harrastaja saattaa kiristellä hampaitaan. Mutta onhan tanssiminen sen arvoista, eikö vain ;).
   Viime vuonna kävin myös muissa tanssikouluissa "vakiokouluni" lisäksi. Vielä en tiedä, otanko tänä syksynä muilta kouluilta tunteja. Se asia selviää sitten ajallaan. Vaikka aiemmassa postauksessa jo intoilin pääseväni irlantilaisen tanssin tunneille, jouduin kuitenkin luopumaan siitä ideasta, koska tunnin aika ei sopinut minulle. Harmin paikka! No ehkä sitten ensi vuonna pääsisin aloittamaan myös irkun. Mutta nyt itse asiaan eli tanssilukkariini. Valitsin siis viisi tuntia ja määrä tuntuu nyt ainakin ihan mukavalta. Enemmänkin tunteja olisin iloisin mielen voinut ottaa, mutta päätin kuitenkin pysytellä kultaisella keskitiellä. Ainut asia joka jäi harmittamaan oli se, että balettitunteja on vain kolme. Niitä olisin halunnut enemmän mutta minulla ei oikeastaan ollut mahdollisuutta valita kuin nämä valitsemani tunnit. Ehkä sitten muilta tanssikouluilta voisi ottaa esimerkiksi yhden tunnin vielä lisäksi. No, katsotaan. Tässä kuitenkin tanssilukkarini:

 Ma: Vapaa
 Ti: Baletti 75min, Nykytanssi 75min
 Ke: Vapaa
 To: Vapaa
 Pe: Jazz 60min
 La: Baletti 60min, Baletti 75min

Ja sitten seuraa jymyjuttu eli tiistain tunnilla pääsen (mahdollisesti) aloittamaan treenin KÄRKITOSSUILLA! Olen aivan valtavan innoissani asiasta!!! En voinut uskoa korviani kun kuulin saavani mahdollisuuden yrittää vasta puolen vuoden harjoittelun jälkeen. Muut ryhmässä olevat ovat tanssineet jo kahdeksan vuotta! Kuten varmasti uskotte, toivon siis todella kovasti pärjääväni. Tuntuu ihan kuin olisin pieni lapsi, joka odottaa syntymäpäivä- tai joululahjojaan ;).  Ensimmäistä tiistain tuntia siis odotellessa..

5 kommenttia:

 1. Paljonko nuo sinun tuntisi maksavat yhteensä? Kysyn ihan vertailun vuoksi :)

  VastaaPoista
 2. Anniina: Yhteensä tuntini maksavat 440e/lukukausi.. Ovatko sinun tuntisi halvempia tai kalliimpia? Ihan mielenkiintoista kyllä vertailla hintoja eri tanssikoulujen kesken!

  VastaaPoista
 3. Minulla maksaa 5h viikossa 320e/lukukausi. :)

  VastaaPoista
 4. Voi pääsetpä Anniina paljon halvemmalla!

  VastaaPoista
 5. Tuntuuhan tuo summa paljon halvemmalta, mutta perheessämme on todella tiukkaa. Jopa pelkän maidon valinta on ainoastaan hinnasta kiinni, joten tanssituntini ovat perheellemme todella kalliita.

  VastaaPoista